Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Asbjørn Steffensen

Onsdagens internationale rygter

Herunder følger onsdagens rygter fra internationale medier
PSG planlægger at tilbyde Lionel Messi en ny kontrakt og vil gerne forlænge med den 35-årige argentinske stjerne. Messi vil dog ikke træffe en beslutning omkring sin fremtid før efter den kommende VM-slutrunde. (Fabrizio Romano)

Både Chelsea, Manchester City og Manchester United har sluttet sig til Liverpool i kapløbet om at sikre sig Dortmunds 19-årige engelske midtbanespiller, Jude Bellingham. (AS)

Barcelona afviser at være tæt på en enighed med Atletico Madrid om at reducere klausulen på Antoine Griezmanns lejeaftale fra 260 til 165 millioner kroner. (Mundo Deportivo)

Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, siger, at han giver op på at svare på spørgsmål, om hvorvidt Kylian Mbappe slutter sig til klubben, når hans kontrakt med PSG udløber. (Marca)

Inter er åben for at snakke kontrakt-forlængelse med klubbens slovakiske midterforsvarer, Milan Skriniar, efter interessen fra PSG i sommerens transfervindue. (L'Interista)

40-årige Zlatan Ibrahimovic har sagt, at han ingen planer har om at indstille karrieren og ikke vil give op, mens han fortsætter sin genoptræning efter en knæoperation. (La Gazzetta dello Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER