Louis Andersen

Tirsdagens internationale rygter

Nyt fra det store udland.
Manchester Citys nye schweiziske midterforsvarer Manuel Akanji, der kom til i september fra Borussia Dortmund for 128 millioner kr. har indrømmet, at han støttede Manchester United som barn. (Blick)

RB Leipzig afviste et bud fra Chelsea på den kroatiske forsvarsspiller Josko Gvardiol, da de er overbevist om, at flere klubber vil deltage i kapløbet om at købe ham næste sommer inklusive Manchester City. (Fabrizio Romano)

Manchester United mener, at deres chancer for at købe den hollandske midtbanespiller Frenkie de Jong blev ødelagt af deres egen ubeslutsomhed, da de overvejede om de skulle opfylde Barcelonas pris på 627 millioner kr. (Mirror)

Benficas præsident Rui Costa mener, at de 550 millioner kr. Liverpool gav for Darwin Nunez, havde stor indflydelse på deres beslutning om at lade den 23-årige Uruguay-angriber forlade den portugisiske klub. (Mail)

Thierry Henry har rost Folarin Balogun for hans beslutning om at lade sig leje ud til Reims fra Arsenal. Den amerikanskfødte angriber har scoret fem mål i syv kampe for Ligue 1-holdet. (Evening Standard)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER