Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

Lørdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Napoli var aldrig rigtig interesseret i at hente Cristiano Ronaldo fra Manchester United denne sommer, ifølge den italienske klubs sportsdirektør. (Mirror)

Manchester Uniteds portugisiske back Diogo Dalot udtaler, at han afviste et skifte til AC Milan for at kæmpe for sin plads på Old Trafford. (Metro)

Borussia Dortmunds sportsdirektør Sebastian Kehl har udtalt, at han var glad for at sælge den norske angriber Erling Haaland til Manchester City denne sommer, da den 22-årige angriber var blevet en byrde for klubben. (Sport Bild)

Den spanske venstreback Jordi Alba er opsat på at spille for FC Barcelona, selvom rygter har sat ham i forbindelse med et skifte til Inter. (Marca)

La Liga har hævet FC Barcelonas lønloft med knap seks milliarder kroner fra minus en milliard til 4,9 milliarder kroner. Ændringen tillod, at klubben kunne hente Raphinha og Robert Lewandowski. (Mail)

Den italienske midtbanespiller Sandro Tonali har underskrevet en kontraktforlængelse med AC Milan indtil juni 2027 efter at være blevet sat i forbindelse med et skifte til Arsenal. (Fabrizio Romano)

La Liga-præsident Javier Tebas forbereder en rapport til UEFA, hvor han kritiserer Premier League for at skabe transfer inflation med deres høje transfersummer. (Evening Standard)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER