Niklas Gerster

Torsdagens internationale rygter

Det er lukkedag i det tyrkiske transfervindue, og Galatasaray jagter forstærkninger på falderebet.
Juventus er ved forberede en byttehandel med Aston Villa. Torino-klubben vil føje den 24-årige brasilianske midtbanespiller Douglas Luiz til holdet, og i samme ombæring vil de sende deres 22-årige italienske angriber Moise Kean til Premier League. (JuveLive)

Argentinske Mauro Icardi er i overskud i Paris Saint-Germain-angrebet. Nu har den tyrkiske storklub Galatasaray således indgået en låneaftale med den 29-årige angriber. (Fabrizio Romano)

Galatasaray jagter yderligere forstærkninger til offensiven, da den 34-årige spanske midtbanespiller Juan Mata også ser ud til at tilslutte sig Istanbul-mandskabet. (Ali Naci Kucuk)

Den erfarne FC Barcelona-midtstopper Gerard Pique skulle angiveligt have forhørt sig på muligheden for at købe en part af Barca Studios. Men klubben afviser nu, at de skulle have afslået det tilbud fra ham. (ESPN)

Den ukrainske storklub Shakhtar Donetsk vil have mere end 257 millioner kroner for deres kantspiller Mykhalo Mudryk. Klubben har modtaget interesse på den 21-årige ukrainer fra både Everton og Arsenal. (Gianluca di Marzio)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER