Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
3 - 1
(1 - 0)
Manchester U
Arsenal
Antony (35), M. Rashford (66), M. Rashford (75)
B. Saka (60)
Anton Kirkegaard

Optakt: Manchester United - Arsenal

På søndag skal “de røde djævle” forsøge at slå Arsenal, som indtil videre har været ustoppelig.
Kommentar:

Arsenal har lignet et forvandlet hold siden sæsonstart og er stadig det eneste hold i Premier League som ikke har lidt pointtab. Dette er en massiv forbedring fra holdets forrige sæsonstart. I de første fem kampe af 2021/22 sæsonen havde “the Gunners” blot seks point og havde blandt andet tabt 0-5 til Manchester City.

En del af den nye succes kan tilegnes nyindkøbt Oleksandr Zinchenko og Gabriel Jesus, som begge blev købt fra førnævnte Manchester City. Gabriel Jesus har påtaget sig rollen som Arsenals nummer 9 og har allerede scoret og assisted tre gange. Brasilianeren har sammen med sin landsmand Gabriel Martinelli været nøglen til gode målscoring form.

I modsætningen til arsenal havde Manchester United en svær sæsonstart. Holdet tabte 1-2 til Brighton i Ten Hags debutkamp og blev i næste spillerunde ydmyget, da holdet tabte 0-4 til Brentford. Holdet formåede dog at vende den dårlige form kurv og slog rivalerne Liverpool på Old Trafford. United har efterfølgende vundet over Southampton og Leicester og ligge i øjeblikket på femte pladsen.

Opgøret mellem har altid handlet om mere end tre point. Storklubberne har længe været rivaler og det er generelt betragtet som et af de bedste opgør i England, det mener Arsenal-manager Mikel Arteta også.

- Det bliver ikke bedre i England end dette, udtaler Arteta til Arsenals officielle hjemmeside.

I efteråret 2020 forudså daværende Arsenal-spiller Willian, at Arsenal kunne blive engelske mestre i 2022. Får han ret?


Skader og karantæne:
Manchester United er uden Martial, mens Staw og Wan-Bissaka skal testes. For Arsenal er Nelson, Partey og Tomiyasu ude mens Zinchenko, Ødegaard og Ramsdale skal testes.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER