Torsten Brix

Arsenal kunne ikke på Old Trafford – igen

Manchester United var mere effektive og heldige i det hektiske opgør…
Inden søndagens stormøde mellem Manchester United og Arsenal havde London-holdet blot vundet én af deres sidste 15 kampe på Old Trafford – og ”The Gunners” vandt heller ikke denne gang.

Arsenal troede ellers, at de var kommet foran i første halvleg, men målet blev annulleret, efter VAR havde lavet et langt gennemsyn, hvor de fandt et frispark i opspillet begået på Christian Eriksen.

I stedet kom hjemmeholdet på Old Trafford foran efter et flot gennemspillet angreb, som den dyrtindkøbte Antony afsluttede ved behersket at score til 1-0. Det var pausestillingen efter de første 45 minutter, hvor United havde et lille overtag.

Begyndelsen af anden halvleg styrede Arsenal dog og her fik Bukayo Saka udlignet, men efter et kontraangreb fik Marcus Rashford scoret til 2-1, hvilket skete i en periode, hvor Arsenal ellers var meget dominerede. United fik også scoret til 3-1 efter nok et kontraangreb, så de lavede to mål, imens Arsenal ellers havde bolden mest.
Så Arsenal kunne ikke på Old Trafford – igen… efter et møde med meget effektive United.