Daniel Fisker

Medie: Aston Villa sætter Arsenal stolen for døren

Arsenal har tilsyneladende brugt meget af Deadline Day på at få fingrene i Douglas Luiz – foreløbig uden held.
Den brasilianske midtbanedynamo Douglas Luiz har været Aston Villas vel nok varmeste navn på rygtebørsen denne sommer, hvor rygterne har sendt ham til Liverpool, Chelsea, Atlético Madrid og Arsenal. Sidstnævnte har tilsyneladende været mest ivrige efter at få fingrene i Luiz.

talkSPORT mener at vide, at ”The Gunners” tidligere på Deadline Day sendte et bud til Aston Villa, som lød på 173 millioner kroner. Dette åbningsbud blev afvist af ”The Villans”, og her til aften har Arsenal ifølge mediet forsøgt sig igen – med et bud på knap 200 millioner kroner.

Det forbedrede bud blev også afvist af Aston Villa, hvorfor forhandlingerne tilsyneladende er endt i dødvande. Arsenal er efter sigende ikke villige til at betale mere end 216 millioner kroner, men det er endnu uvist, om det måske tredje Deadline Day-bud er stort nok.

Douglas Luiz har tilbragt de seneste tre sæsoner på Villa Park, siden Aston Villa købte ham i Manchester City for 125 millioner. Den 24-årige brasilianer har på den defensive midtbane udviklet sig til en stor profil for Aston Villa, hvor han har spillet 116 kampe, scoret syv mål og leveret otte assists.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER