Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 1
(0 - 0)
Arsenal
Fulham
M. Ødegaard (64), Gabriel (86)
A. Mitrović (56)
Torsten Brix

Formstærke Fulham driller Arsenal

Den tidligere holdkammerat Bernd Leno var hård imod ”The Gunners”, der lavede en gigantisk fejl… men kom tilbage!
Inden lørdagens sene Premier League-kamp imod Arsenal havde Fulham ikke tabt i denne sæson. At London-klubben ikke har tabt i de første tre kampe, er kun sket en gang før i Premier League-historien, hvilket var i 2010/11-sæsonen – og de var tæt på at komme bagud mod ”The Gunners”.

For i første halvleg, hvor Arsenal var meget dominerede, fik Bukayo Saka en stor chance, men i duellen med den tidligere holdkammerat Bernd Leno blev den tyske keeper den stærkeste. Leno stoppede også Martin Ødegaards langskud og Gabriel Jesus’ flade afslutning, inden Arsenals defensiv dummede sig – eller rettere – Gabriel Magalhaes dummede sig.

Den brasilianske forsvarsspiller fumlede voldsomt i det, hvilket gav en chance til Aleksandar Mitrovic, og det skal man ikke give Fulham-angriberen, der scorede sit fjerde sæsonmål på deres første afslutning indenfor Arsenals målramme.

Dermed var der lagt op til et stort Arsenal-pres den sidste halve time. Kort tid efter scorede Ødegaard, efter bolden var blevet rettet af, og med fem minutter igen gik Gabriel Magalhaes fra skurk til helt, da han sparkede en løs bold ind – efter Leno havde tabt bolden.

Med sejren har Arsenal vundet deres første fire Premier League-kampe, hvilket de har gjort fire gange tidligere i 1930/31, 1947/48, 2003/04 og 2004/05 – hvor de endte på henholdsvis tre førstepladser og i den sidste på andenpladsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER