Niklas Gerster

Fredagens internationale rygter

Her er dagens internationale rygter, hvor der er nyt om Bernardo Silva, Antony, Asensio, Bellingham og danske Victor Nelsson.
Paris Saint-Germain har afgivet et bud på 520 millioner kroner for Bernardo Silva. Et bud som Manchester City i første omgang har afvist. (Times)

Ajax’ cheftræner Alfred Schreuder føler sig sikker på at de beholder Antony. Den 22-årige brasilianske dribler er stadig stærkt eftertragtet af Manchester United, som senest har budt hele 669 millioner kroner for ham. (Metro)

Real Madrid har tilbudt Manchester United muligheden for at købe deres kantspiller Marco Asensio. De vil kunne handle den 26-årige spanier for knap 223 millioner kroner. (Telegraph)

Real Sociedad har meldt sig ind i kapløbet om uruguyanske Edinson Cavani. Den 35-årige tidligere PSG-bomber er i øjeblikket en fri agent. (COPE Radio)

Borussia Dortmund er interesserede i Naby Keita fra Liverpool. Det kunne potentielt åbne op for en byttehandel imellem de to klubber, da Liverpool har brug for midtbaneforstærkning, og de har længe været voldsomt interesserede i det 19-årige stortalent Jude Bellingham, som i øjeblikket huserer hos Dortmund. (Express)

Borussia Dortmund er desuden ude efter det unge midtbanehåb Cole Palmer fra Manchester City. Den tyske storklub vil lave en et-årig låneaftale med den engelske U21-landsholdsspiller. (Sun)

AS Roma-manager Jose Mourinho lurer på midtbanespilleren Albert Sambi Lokonga fra Arsenal, da den italienske hovedstadsklub leder efter en erstatning for skadede Gini Wijnaldum. (AS Roma Live)

Galatasarays danske forsvarsprofil Victor Nelsson er fortsat eftertragtet. Nu har Wolves angiveligt forhørt sig omkring muligheden for at tilknytte den 23-årige landsholdsspiller. (Mail)

Bordeaux er interesserede i Fulhams kantspiller Anthony Knockaert, da den 30-årige franskmand er en del af overskudslageret hos London-mandskabet. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER