Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Her er seneste nyt fra det engelske, hvor blandt andet Manchester United stadig jagter forstærkninger inden transferdeadline.
Article image
West Ham har aflagt et nyt bud på brasilianske Lucas Paqueta fra Lyon. De bød først 374 millioner kroner på den 24-årige midtbanespiller, men det blev afvist af franskmændene. (Telegraph)


”The Hammers” har desuden budt på Hans Vanaken fra Club Brügge, men deres 88 millioner-bud på den 30-årige midtbanespiller er blevet afvist af belgierne. (Evening Standard)

Chelsea er ved at forberede et nyt bud på Leicesters eftertragtede 21-årige midterforsvar Wesley Fofana. (Evening Standard)

Manchester United vil aflægge et bud på 220 millioner kroner for den 23-årige hollandske kantspiller Cody Gakpo fra PSV Eindhoven. (Football Insider)

Derudover har United forsøgt at byde på franske Benjamin Pavard fra Bayern München, men er ikke lykkedes med at tiltrække den 26-årige højreback. (L’Equipe)

”De Røde Djævle” jagter derudover en målmand, og skulle have afholdt nye samtaler med Newcastle omkring muligheden for at hente deres 33-årige slovakiske keeper Martin Dubravka ind på en lejeaftale. De arbejder desuden på at inkludere en købsoption på 44 millioner kroner i aftalen. (Mail)


Everton intensiverer dialogen med Brighton omkring muligheden for at lande en aftale med deres 26-årige franske angriber Neal Maupay. (Sky Sports)

Serge Aurier skulle være enig med Nottingham Forest om en aftale. Den 29-årige højreback med fortid i Tottenham og Villarreal forlod sidstnævnte ved sæsonafslutningen, og kan derfor nu handles gratis. (Foot Mercato)

Tottenham har flere bejlere til deres venstreback Sergio Reguilon, som ikke ser ud til at indgå i klubbens planer. Både Fulham og Lazio er interesserede i at hente den 25-årige spanier på en lejeaftale. (Mail)

Southampton-manager Ralph Hasenhüttl slår fast, at deres angrebsprofil Che Adams ikke er til salg denne sommer. (Southern Daily Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik