T. Adamsen (3), T. Adamsen (15)
Anders Mathiasen

Nyindkøb sikrede Silkeborg sejren i topkamp

El Plástico-trofæet skulle nok engang uddeles på denne eftermiddag i Farum, hvor to velspillende hold mødte hinanden i form af FC Nordsjælland og Silkeborg IF. Den midtjyske klub havde El Plástico-trofæet med til Farum, spørgsmålet var, hvem der kunne hive det med hjem efter dagens opgør på Right to Dream Park.
For første gang var det to tophold, der mødte hinanden i dette års første El Plástico-opgør, og det kunne man fra start se på banen. Allerede efter et minuts spil havde hjemmeholdet muligheden for at komme på 1-0, dog lykkedes det ikke at få bolden ind over stregen.

Blot tre minutter skulle der gå, før vi fik det første mål i Farum, da nyindkøbet Tonni Adamsen på en friløber gjorde det til 1-0. Den nye Silkeborg-mand var utrolig fri i angrebet, og det lignede et Nordsjælland-hold, der i denne situation ikke var helt klar til kamp.

Efter blot 15 minutter fik udeholdet udbygget føringen på endnu et mål af Tonni Adamsen, som på efter et fornemt opspil gjorde det til 2-0. Den nye mand i front for Silkeborg havde dermed scoret tre mål for Silkeborg kort efter han er blevet købt ind. FC Nordsjælland havde været farlige i starten, men SIF havde den kynisme, som der kræves i Superligaen.

Som 2. halvleg gik, så vi et Silkeborg-hold i fuld kontrol, hvor deres faste og sikre pasningsspil gjorde det svært for FC Nordsjælland at få etableret et pres. SIF havde endda haft en stor chance for at øge føringen yderligere, men en helt fri Søren Tengstedt bragede bolden over et frit mål få meter fra målet. Med 20 minutter tilbage af opgøret var det stadigvæk gæsterne, der førte med 2-0.

Mere skete der ikke for alvor i Farum denne eftermiddag i august, og det betyder også, at Silkeborg IF rykker op på førstepladsen i tabellen, mens FC Nordsjælland lider sæsonens første nederlag. El Plástico-trofæet skal dermed med hjem til Silkeborg, hvor det kan huserer indtil de to hold mødes igen.