Fodbold nyheder

Rekord:
Så mange penge har Nottingham Forest brugt

Af Anders Steindorff Vad

Transfervinduet lukker snart, og i toppen af listen over de engelske klubber, som har brugt flest penge, finder man den ny-oprykkede klub Nottingham Forest
Article image
Ritzau-Scanpix
Oprykkerne fra Nottingham Forest kan nu præsentere endnu en spiller til deres heftigt voksende trup. Der er her tale om den 22-årige midtbanespilleren fra Wolverhampton Morgan Gibbs-White. Prisen for sådan en spiller ligger på, hvad der svarer til 300.000 danske kroner.


Det er dog heller ikke første gang i dette transfervindue, at ”Forest” handler ind. Tidligere har de bl.a. hentet forsvarsspilleren Taiwo Awoniyi fra Union Berlin og højre bakken Neco Williams fra Liverpool. Morgan Gibbs-White er dog den dyreste spiller, som klubben har hentet denne sæson.

Sammenlagt har Nottingham Forest brugt, hvad der svarer til 1.255 millioner danske kroner forud for transfervinduets lukketid. Dette betyder, at de havner på en andenplads, når det kommer til at bruge flest penge i dette transfervindue. Over dem placerer London-klubben Chelsea sig med en svimlende transfersum på, hvad der svarer til 1.545 millioner danske kroner.


Mere om Morgan Gibbs-White

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik