Torsten Brix

FCK’s jyske mareridt – fortsætter

Et dusin minutter blev kostbare imod Randers…
Inden fredagens sene Superliga-kamp havde FCK tabt to af sæsonens første fire kampe til Horsens og Viborg. Så hjemmekampen imod Randers skulle gerne vindes for de danske mestre, men sådan gik det ikke.

For selvom FCK kom foran, da den netop indskiftede Valdemar Lund Jensen på blot 19 år headede hovedstadsholdet foran med 1-0, endte FCK med at tabe 1-3. Målet kom i starten af anden halvleg, men indenfor et dusin minutter fik Randers scoret tre gange i nationalstadionet.

Et af Randers-målene kom efter, at Rasmus Falk havde mistet bolden, men generelt spillede FCK overraskende svagt. I Randers-målet stod Patrik Carlgren stærkt, men FCK er ramt for tiden – imod jyske hold.

Randers lavede tre flotte mål og indtager efter kampen tredjepladsen i Superligaen. I Top 6 er dog hverken FCK eller Brøndby og får Viborg point imod Silkeborg, så er FCM også i nedrykningsspillet.