Fodbold nyheder

Top 9: Utilfredse Premier League-spillere

Af Niklas Gerster

Det er i øjeblikket en af fodboldens store historier, at Cristiano Ronaldo er i unåde med Manchester United. Ronaldo er dog ikke den eneste fodboldspiller, som har vist sin utilfredshed offentligt. Webmediet Goal.com har samlet historier over utilfredse Premier League-spillere gennem tiden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Pierre van Hooijdonk
Den tidligere Nottingham Forest-profil ønskede at skifte væk efter en brandsæson, hvor han scorede 34 mål og sikrede klubben oprykning til Premier League. Han blev herefter lovet af skifte væk, men ejerne nægtede. Dette fik hollænderen til at strejke i måneder, indtil han modvilligt accepterede at spille for holdet igen.


William Gallas
Den tidligere franske midterforsvar var i unåde med Chelsea om et skifte til Arsenal. Den tidligere Chelsea-manager Jose Mourinho hævdede sågar, at Gallas truede med at score selvmål eller få røde kort, hvis han ikke fik lov til at skifte. William Gallas udskældte dog senere dette rygte, og udtalte, at han aldrig havde sagt disse ting. Chelsea endte med at skippe ham afsted.

Dimitar Berbatov
Den bulgarske spydspids ville udskifte Tottenham med Manchester United. Hans ønske om at komme væk medførte, at han blev helt udeladt af holdets første sæsonkampe imod Sunderland og Chelsea. Den daværende United-manager Sir Alex Ferguson udtalte om denne transfersaga, at den var ”mere smertefuld end min hofteoperation.”

Javier Mascherano
Argentineren ville væk fra Liverpool, da han hørte om interesse fra FC Barcelona. Han blev angiveligt lovet af Liverpool, at de ville lade ham skifte, men da klubben tøvede, nægtede han at spille en kamp imod Manchester City. En handling han dog senere undskyldte til fansene, men han udtalte, at han fandt det nødvendigt for at lægge pres på klubben.

Carlos Tevez
Der var en større saga omkring Tevez’ motivation for at spille i Manchester City. Den argentinske angriber fik bl.a. afvist sin anmodning om en bedre kontrakt i 2010. I september 2011 lavede Tevez således endnu et opsigtsvækkende stunt, da han tilsyneladende nægtede at blive skiftet ind i en kamp. Derfor blev han af den daværende City-manager Roberto Mancini suspenderet i to kampe. City forsøgte at komme af med ham i det efterfølgende transfervindue, men det lykkedes dog ikke. De mange uafstemte situationer imellem parterne fik dog en ende i 2012, hvor Tevez undskyldte for sine handlinger, samtidigt med at Mancini også gik med til at slå en streg i sandet. Tevez blev således igen en del af førsteholdet.

Luka Modric
Den kroatiske midtbanekreatør kom i uoverensstemmelse med Tottenham. Han hævdede at have en såkaldt ”gentlemanaftale” med bestyrelsesformanden Daniel Levy, om at kunne skifte til større klubber, hvis der kom tilbud. Der kom bud fra Chelsea, som klubben afviste, og det fik Modric til at strejke. Senere kom Real Madrid på banen, og her udviste Modric sin utilfredshed ved ikke at møde op til træning. I sidste ende blev han dog skippet afsted til den spanske hovedstadsklub.


Raheem Sterling
Raheem Sterling handlede også kontroversielt i sin tid i Liverpool. Englænderen ville væk, og demonstrerede dette ved at blive væk fra klubbens træningslejr, og han sygemeldte sig fra den generelle træning. Liverpool-ikonet Steven Gerrard var bl.a. en af dem som revsede Sterlings ageren. Han udtalte, at han havde svært ved at støtte Sterlings perspektiver, når han opførte sig som han gjorde. Sterling blev til sidst solgt til Manchester City.

Phillippe Coutinho
Coutinho var opsat på at skifte væk fra Liverpool, som afviste tre bud på ham fra FC Barcelona i 2017. Han fik en rygskade, som hans læge påstod var stressrelateret. Brasilianeren fik sit ønske opfyldt til sidst, og skiftede til det spanske.

Harry Kane
Sidste sommers helt store transfersaga var Harry Kane. Han udtalte til Gary Nevilles show ”The Overlap,” at han var desperat efter at vinde trofæer, hvilket igangsatte spekulationerne om hans motivation for at spille i Tottenham. Efterfølgende vendte han for sent tilbage til klubbens sæsonforberedelser, og der blev sat spørgsmålstegn ved hans professionalisme. Harry Kane slog dog på sin Instagram-konto efterfølgende fast, at han ønskede at spille for Tottenham. Han sad dog stadig ude i holdets første to Premier League-kampe.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik