Fodbold nyheder

Eriksen havde samtaler med Manchester United i tiden som Tottenham-spiller

Af Asbjørn Steffensen

Den danske midtbaneprofil fortæller, at han flere gange havde samtaler med Manchester United, da han spillede i Tottenham.
Article image
Christian Eriksen kunne være endt i Manchester United tidligere, hvis tingene gået anderledes. Parterne havde samtaler ad flere omgange, mens han var Tottenham-spiller. Det fortæller han til den engelske avis, The Times.


Danskeren spillede i Tottenham fra 2013 til 2020, men undervejs havde han samtaler med flere af de managere, der var i klubben i den periode. Her er tale om Louis Van Gaal, Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær.

- Mens jeg var i Spurs, havde jeg samtaler med alle de managere, der stod i spidsen her undervejs, for at se, hvordan situationen så ud. Men det var ikke tiden for mig til et skifte, siger Eriksen og fortsætter:

- Fra første telefonsamtale var der mange positive ting, og Manchester United, gav udtryk for, at de ville have mig, så det har været på tale i lang tid.

Den 30-årige profil nævner også i interviewet, at et comeback til Tottenham denne sommer var på tale, men at klubben aldrig kom med et bud på danskeren.

Mere om Christian Eriksen

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik