Niklas Gerster

Fredagens internationale rygter

Her er dagens internationale rygter. Hør bl.a. om Kounde, Pavard, Suarez, Wijnaldum og Ramsey.
FC Barcelona vil gøre et sidste forsøg på at hente Jules Kounde fra Sevilla. Catalanerne vil gøre det på trods af deres viden omkring, at de ikke vil kunne matche Chelseas bud på 480 millioner kroner for den franske midterforsvar.

Hvis Barca ikke lykkedes med at overgå Chelsea i kampen om Kounde, vil de i stedet rette blikket imod den 28-årige spanier Aymeric Laporte fra Manchester City. (Fichajes)

Bayern Münchens højreback Benjamin Pavard er eftertragtet i det engelske. Chelsea og Manchester United kæmper angiveligt om at hente den 26-årige franskmand. (L’Equipe)

Borussia Dortmund overvejer muligheden for at hente Luis Suarez. Den 35-årige uruguayanske angriber er ledig på markedet, da hans kontrakt udløb med Atletico Madrid denne sommer. (Sky Sports)

Der blev lavet 20.000 Suarez-masker til fans af det uruguayanske hold Nacional, som tilhængerne bar til en kamp imod Cerrito. Dette har forstærket spekulationerne omkring, hvorvidt den sydamerikanske angriber kunne finde på at drage tilbage til sin første professionelle klub. (Mundo Deportivo)

Paris Saint-Germain har tilbudt AS Roma muligheden for at hente deres 31-årige hollandske midtbanemand Georginio Wijnaldum. (Corriere dello Sport)

Juventus er i dialog med Aaron Ramsey omkring muligheden for, at deres veje kan skilles ved en eventuel ophævelse af kontrakten. (Fabrizio Romano)

AC Milan er i dialog med Tottenhams 23-årige engelske forsvarsspiller Japhet Tanganga. (Fabrizio Romano)

Den milanesiske storklub har forhørt sig på flere Tottenham-spillere, da de har undersøgt mulighederne for deres franske midtbanespiller Tanguy Ndombele samt den spanske venstreback Sergio Reguilon. (Mail)

Den sydkoreanske angriber Hwang Ui-jo fra Bordeaux påstår at have fået et tilbud fra West Ham. (Sun)

Den 39-årige højreback Dani Alves har underskrevet en et-årig aftale med den mexicanske klub Pumas, efter han for nyligt blev fritstillet i FC Barcelona. (ESPN)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER