Fodbold nyheder

Lewandowski:
Nemt at sige ja til Barca

Af Anders Mathiasen

Robert Lewandowski sætter nu ord på skiftet til FC Barcelona
Article image
Robert Lewandowski havde en travl aften, da han i går aftes lokal tid i Miami, sluttede sig til holdkammeraterne på hotellet. Inden han kunne gå i seng, skulle der dog gives et interview til klubbens hjemmeside.


Efter at have hilst på holdkammeraterne en for en, tog han sig en snak med klubbens hjemmeside om skiftet til klubben.

- Jeg er meget glad for at være her. Det var nemt at sige ja til Barca. Det har været nogle lange dage, indledte den polske angriber.

- Barca er tilbage. Jeg håber vi kommer godt fra start, og at vi vinder noget. Jeg kan lide at vinde titler, og nu begynder et nyt kapitel i mit liv med nye udfordringer' fortsatte han.

- det var en god mulighed for mig, også personligt, for jeg har altid ønsket at spille i ligaen på et stort hold' sagde han videre.

Også samarbejdet med Xavi ser han frem til.


- Jeg har talt med ham flere gange og jeg kender til hans idéer. Han var en fantastisk spiller og han har en stor fremtid som træner. Det vil jeg gerne være en del afsluttede angriberen, inden han endelig kunne gå i seng.

Det forventes, at Lewandowski allerede træner med FC Barcelona, når holdet træner mandag formiddag lokal tid i Miami. Derudover forventes det også, at han får sin uofficielle debut, når Barcelona natten til onsdag møder Inter Miami CF.

Mere om Robert Lewandowski

Mere om Bayern München

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik