Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Anders Vestergaard

Indkast.dk giver her de seneste internationale rygter fra fodboldens verden.
Article image
Ritzau-Scanpix
Bayern Münchens sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, har igen skiftet klubbens holdning til at hente Cristiano Ronaldo, efter at have sat klubbens folk i gang med at arbejde på en handel med Manchester United om verdensstjernen. (Daily Mail)


FC Barcelona har i et stykke tid haft planer om at hente Manchester Citys 27-årige midtbanespiller Bernado Silva, men Manchester Citys mangager, Pep Guardiola, ser stadig portugiseren som en vigtig del af hans planer for næste sæson, og han har derfor ingen intentioner om at sælge. (Sunday Mirror)

AC Milan er i forhandlinger med Tottenham omkring et køb af den 23-årige engelske forsvarsspiller Japhet Tanganga. (Calciomercato)

Paris Saint-Germain gør FC Barcelona selskab i kampen om den engelske midtbanespiller Carney Chukwuemeka fra Aston Villa. Den 18-årige spiller var udeladt af manager Steven Gerrards trup til pre-season-turen til Australien grundet komplikationer i forbindelse med kontraktforhandlinger. (Sunday People)

Juventus er i dialog med Atletico Madrid angående den 29-årige spanske angriber Alvaro Morata, som på lån har tilbragt to år hos ”Den gamle dame” i Serie A. (Calciomercato)

Marseille forsøger at hente Lens’ wing-back Jonathan Clauss foran Chelsea og Manchester United, som har udvist sen interesse. Atletico Madrid er også med i kampen om den 29-årige franske landsholdsspiller. (90 min)

Den nye DC United-træner er interesseret i at hente sin tidligere holdkammerat Phil Jones i Manchester united. (Daily Star Sunday)

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik