Torsten Brix

Steinlein om Sisto-gate

Masser af kærlighed til den tidligere landsholdsspiller…
- Der er ingen tillid mellem Pione og klubben i forhold til, hvilke planer der er fremtidsmæssigt. Pione har stort fokus og ambitioner om at komme tilbage på landsholdet. Og det er vigtigt for ham, at han får spilletid.

Sådan sagde Pione Sistos agent og bror Angelo Sisto tidligere på ugen til BT efter FC Midtjylland-spilleren er endt i unåde hos den jyske Superliga-klub.

I dagens udgave af Ekstra Bladet giver FCM-bossen Claus Steinlein en kommentar til historien om den degraderede Sisto, der nu træner med klubbens U/19-hold. Efter 1-1-kampen imod Randers siger Steinlein:

– Det er jo en stor overreaktion på noget, man ikke ved noget om. Pione kunne sagtens have haft en rigtig vigtig rolle i dag. Vi ville gøre alt for, at Pione skulle være her og være en del af kampen i dag. Men det har han ikke selv lyst til.

– Jeg fokuserer på de spillere, vi har. Vi har givet Pione lige så meget kærlighed, som vi har givet alle andre. Jeg kan rigtig godt lide Pione. Han er et dejligt menneske. Spillerne kan også lide ham. Vi er ærgerlige. Mest af alt på hans vegne, men også på vores.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER