Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Lørdagens internationale rygter

Her er lørdagens internationale rygter. Hør bl.a. om Dembele, Raphinha og Danjuma.
Lyons brasilianske midtbanemand Lucas Paqueta er atter på blokken i Premier League. Arsenal er interesserede, og Newcastle har tidligere været sat i forbindelse med ham. (Media Foot)

Xavi vil skrive kontrakt med Ousmane Dembele på ny. Den 25-årige franskmand er for nyligt blevet fri på markedet, efter at hans kontrakt udløb med FC Barcelona. Mateu Alemany der er sportdirektør i den catalanske storklub, foretrækker dog, at de i stedet henter brasilianske Raphinha fra Leeds ind på kantpositionen. (Mirror)

Barca har angiveligt lagt deres endelige bud på bordet for netop Raphinha. 413 millioner kroner bliver maxprisen fra spanierne. 25-årige Raphinha er også blevet rygtet til både Chelsea og Arsenal. (Sport)

Villarreals hollandske kantprofil Arnaut Danjuma har afvist et skifte til West Ham. (Goal)

Paris Saint-Germain har afholdt møde med Sassuolo for at diskutere muligheden for en tilgang af Gianluca Scamacca, men ingen aftale er faldet på plads endnu. Den 23-årige italienske angriber har også været sat i forbindelse med Newcastle. (Fabrizio Romano)

Roma overvejer at aflægge et bud på Crystal Palace-angriberen Wilfried Zaha. (Fabrizio Romano)

Rangers er tæt på at skyde deres midtbaneprofil Joe Aribo afsted til Premier League. Southampton skulle være destinationen for den 25-årige nigerianer, og prisen skulle være cirka 53 millioner kroner. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER