Philip Dar

Officielt: AGF styrker offensiven

24-årige Sigurd Haugen er ny mand i den hvide AGF-trøje.
Torsdag har Superligaklubben offentliggjort, at man har hentet den norske angriber Sigurd Haugen på en femårig aftale fra Aalesund FK i den norske Eliteserien.

Sæsonen er i fuld gang i Norge, hvor Haugen står noteret for syv mål i 13 kampe for Aalesunds FK, mens det blev til 21 mål i 30 kampe i seneste sæson.

- Vi er meget tilfredse med, at det i kamp med flere andre klubber er lykkedes at hente Sigurd til AGF. Han er en hårdtarbejdende, aggressiv angriber, der skaber stor uro i modstandernes felt. Han har gode afslutningsfærdigheder, og så har han en mentalitet, der passer godt ind på vores hold og i en klub som AGF. Han har vist, at han kan levere varen i den bedste række i Norge, og vi har en stor tro på, at han i vores miljø kan tage det næste skridt i sin udvikling, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til klubbens hjemmeside.

Udover Aalesund, har Haugen tørnet ud for Royale Union Saint Gilloise fra Belgien samt Sogndal og Odds BK fra Norge, men nu ser han frem til at prøve kræfter med dansk fodbold i Aarhus.

- Jeg er både stolt over og meget glad for aftalen, og jeg ser frem til nogle gode år i Aarhus. Jeg har virkelig stor tro på projektet. Uwe og Stig Inge har solgt det på en god måde, og jeg glæder mig til at være med til at bygge noget godt op. Der er et enormt potentiale i klubben, og jeg er kommet for at være med til at forløse dette potentiale – og også få mit eget potentiale ud, siger den nye AGF-angriber.






MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER