Fodbold nyheder

City-spiller til Guardiola: Jeg vil væk

Af Anders Mathiasen

Så sker der ting og sager i Manchester City-lejren.

Article image

Bernardo Silva skiftede til Manchester City fra Monaco i 2017, og siden skiftet til det engelske, har det ikke været meget andet end succeshistorier, der har fyldt omkring Bernardo Silva. Han har været en nøglebrik i Guardiolas taktiske system, mens han også har udfyldt flere roller på det succesrige mandskab.


Men nu ser de glade dage måske ud til at være forbi, for Bernardo Silva vil angiveligt væk fra Manchester City.

Ifølge den spanske avis Sport har Bernardo Silva informeret Pep Guardiola om, at han vil væk fra Manchester City i dette transfervindue, da han vil prøve nye udfordringer i et andet land. Mere specifikt skulle portugiseren have kommunikeret, at han ønsker et skifte til den spanske storklub FC Barcelona.

Ifølge Sport er Barcelona informeret om spillerens ønske til at skifte, men man ved også i Barcelona, at det bliver en svær handel at lave taget deres økonomiske situation i betragtning. Ifølge Transfermarkt er Bernardo Silva vurderet til at koste omkring 588 millioner kroner, hvilket virker som et urealistisk beløb at betale for FC Barcelona.

Barcelona jagter også en aftale med Robert Lewandowski, hvilket heller ikke ser ud til at blive en billig handel. Hvis man ender med at sende Frenkie de Jong afsted, kan en handel med Manchester City måske blive mulig, men det ser stadig svært ud for catalonierne.

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik