Fodbold nyheder

Bernardo Silva vil til Barca!

Af Niklas Gerster

Den 27-årige portugiser forholder sig nu konkret til rygterne om et skifte til den catalanske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Transferrygterne i FC Barcelona er voldsomt livlige i øjeblikket. De er på rov efter en række stjernespillere til at forstærke deres succeshungrende klub. Spørgsmålet er dog blot hvor meget hold der er i rygterne, og om Barca har råd til at tilknytte de mange stjerner.


En af de varmeste navne på rygtebørsen er det kreative es hos Manchester City, Bernardo Silva, som er en af de profilerede navne på FC Barcelonas ønskeliste. Hovedpersonen har nu selv forholdt sig til interessen fra klubben. Ifølge det spanske medie Sport har portugiseren meddelt sin manager Pep Guardiola, at han er opsat på at drage til det spanske.

En væsentlig pointe i transferspekulationerne. Kan Bernardo Silvas iver efter at skifte klub mon øge presset på Manchester City? Den engelske storklub vil naturligvis ikke lade en af deres vigtige offensive brikker gå billigt, men omvendt kan det heller ikke være i klubbens interesse at have en umotiveret spiller rendende rundt på træningsbanen.

Ifølge informationerne hos Sport er Barca villige til at igangsætte forhandlingerne med et startbud på omkring 518 millioner kroner. City har dog prissat Silva til omkring 863 millioner kroner. Kan storklubberne mon mødes om en pris på midten?

Mere om Bernardo Silva

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik