Fodbold nyheder

Medie:
Superliga-klubber i kamp om Esbjerg-profil

Af Anders Vestergaard

Tre superliga-klubber er ifølge Ekstra Bladet i direkte kamp om at sikre sig Mads Larsens underskrift.
Article image
Ritzau-Scanpix
Ekstra Bladet kunne mandag formiddag berette om en stor Superliga-interesse for Esbjergs offensive profil Mads Larsen.


Ifølge avisens oplysninger er der konkret interesse fra både Viborg, Randers og OB, og 2. divisionsklubben skulle efter sigende have afvist et bud på omkring tre millioner kroner, da Esbjerg forlanger mellem fire og fem millioner kroner for den 20-årige offensive midtbanespiller.

- Jeg kommer ikke til at kommentere på eksakte beløb, men Mads har for nylig forlænget sin aftale med os, så det er klart, at vi ikke kommer til at forære ham væk. Det er vores ønskescenario, at han spiller EfB op i 1. division igen. Ellers skal vi have en rigtig god pris for ham. Det ligger på bestyrelsens bord, siger Esbjergs direktør, Jens Hammer Sørensen, til Ekstra Bladet.

Ifølge avisen er Mads Larsen klar til at tage næste skridt i karrieren, da spilleren har større ambitioner end 2. divisionen.

Mads Larsen spillede 32 kampe i 1. divisionen for Esbjerg i sidste sæson, hvor det blev til fire mål og seks assist. Larsen er på kontrakt med de blå/hvid-stribede indtil sommeren 2025 efter en forlængelse tilbage i januar.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik