Fodbold nyheder

Mandagens internationale rygter

Af Niklas Gerster

Her følger dagens internationale rygter. Hør bl.a. nyt om Lewandowski, Lukaku, de Jong, Diaby, Loftus-Cheek og Haller.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona og Bayern München skal i denne uge mødes for at blive enige om en pris, der kan afslutte handlen om den 33-årige ombejlede polske bomber Robert Lewandowski. (Sport)


Den 29-årige belgiske angriber Romelu Lukaku er indstillet på at skifte tilbage til Inter. Et lånegebyr på omkring 73 millioner kroner samt andre økonomiske tilføjelser skulle være en del af den aftale, som Inter har opnået med Chelsea. (Mail)

Rygterne omkring Frenkie de Jongs mulige skifte fra FC Barcelona til Manchester United lever videre. Angiveligt skulle ’De røde djævle’ overveje at lægge et nyt bud på bordet i forsøget på at hente den 25-årige hollandske midtbanestyrmand. (Fabrizio Romano)

Bayer Leverkusen er villige til at sælge deres 22-årige franske kantprofil Moussa Diaby til Newcastle. De kræver dog i omegnen af 432 millioner kroner fra ’The Magpies.’ (Sun)

Hollands landstræner Louis van Gaal skulle angiveligt have haft en finger med i spillet i forhold til at forhindre en handel imellem Ajax og Manchester United. Den 21-årige hollandske forsvarsspiller Jurrien Timber var spilleren som klubberne forhandlede om. (Marcel van der Kraan, Sky Sport)

Lazio har midtbanespilleren Ruben Loftus-Cheek fra Chelsea i kikkerten. Maurizio Sarri der er manager i Rom-klubben, skulle ifølge Loftus-Cheeks agent have set sig varm på den 26-årige englænder. (Metro)


Ajax har prissat deres 27-årige ivorianske målmaskine Sebastian Haller. Borussia Dortmund er interesserede i angriberen, men skal slippe cirka 296 millioner kroner for at sikre sig hans underskrift. (90 min)

Aberdeen har meldt interesse i Lewis Ferguson efter, at Millwall åbnede budkrigen på den 22-årige skotske midtbanespiller med et bud på 12 millioner kroner. (Times)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik