Fodbold nyheder

Koulibaly er parat til lønnedgang – sådan da

Af Daniel Fisker

Kalidou Koulibaly er parat til at gå ned i løn for at blive i Napoli – indenfor rimelighedens grænser.
Article image
Ritzau-Scanpix
Der er ifølge Football Italia forlydender om, at Napoli og Kalidou Koulibaly er tilbage ved forhandlingsbordet. Forhandlingerhe har tilsyneladende været besværliggjort af, at det er nedskæringstider i Serie A-klubben, hvilket Koulibaly fik at føle.


Den 30-årige senegaleser, som har et år tilbage af sin nuværende kontrakt, er et varmt navn på rygtebørsen, hvor han blandt andet sendes til FC Barcelona, Paris Saint-Germain og Manchester United, og Napoli tilbød efter sigende at halvere hans løn.

Napolis tilbud til klubbens forsvarsgeneral var ifølge Football Italia en årsløn på 26 millioner kroner, hvilket må siges at være markant mindre end den nuværende årsløn på 45 millioner kroner. Koulibaly er dog villig til forhandling og til at gå ned i løn.

Det forlyder, at Koulibaly vil acceptere en årsløn på 37 millioner kroner – otte millioner kroner mindre end nu – og han har efter sigende gjort det klart overfor ledelsen i Napoli, at han ønsker at tilbringe resten af sin karriere på Stadio Diego Armando Maradona.

Meget kunne også tyde på, at Koulibaly går en endnu større fremtid i møde hos ”Gli Azzurri”, hvor det forventes, at han skal overtage anførerbindet fra Lorenzo Insigne, der er på vej til Toronto FC, mens Dries Mertens efter sigende også er på vej væk.

Mere om Kalidou Koulibaly

Mere om Napoli

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik