Fodbold nyheder

Officielt: Haaland er landet i Manchester City!

Af Niklas Gerster

Det har længe været en kendsgerning, at Erling Braut Haaland ville skifte fra Dortmund til Manchester City. Nu er den officielle præsentation af den norske bomber på plads.

Article image

Erling Haaland tog afsked med tyske Borussia Dortmund i sæsonens sidste Bundesliga-kamp, og Manchester City kunne i maj bekræfte, at de havde sikret sig hans underskrift i en kontrakt løbende til 2027. Her kom lønforholdene også frem, og den 21-årige nordmand bliver angiveligt den bedst betalte spiller i klubben. 3,2 millioner kroner tikker ind på kontoen ugentligt hos Haaland.


Siden det blev bekræftet, at Haaland skulle til Premier League, har man blot ventet på den officielle annoncering af angriberen. Denne er således nu landet, og den bedste engelske fodboldrække bliver endnu en topspiller rigere.

Hvis man som Manchester City-tilhænger har ventet i spænding og haft svært ved egentlig at forstå, at klubben har sikret sig den eftertragtede stjerneangriber, så er der nu syn for sagen. I nedenstående Instagram-opslag har Manchester City i dag netop lanceret tilkomsten af den store angriber i en humoristisk video, hvor Haaland som ung knægt allerede udviste et tilhørsforhold til de lyseblå.

Vis dette opslag på Instagram

Et opslag delt af Manchester City (@mancity)


Mere om Erling Haaland

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik