Niklas Gerster

Mandagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter. Hør bl.a. om Pogba, Kounde, Koulibaly, Dybala, Skriniar og Suarez.
Juventus føler sig selvsikre på at hente Paul Pogba fra Manchester United på en fri transfer. Den 29-årige franske midtbanespiller skulle angiveligt have accepteret en fire-årig aftale med storklubben fra Torino. (Fabrizio Romano)

Hertha Berlin har sikret sig en ny højre back i form af den 25-årige englænder Jonjoe Kenny, som skifter på en fri transfer fra Everton. (Bild)

Midtbanespilleren Matteo Guendouzi forventer at få selskab af sin franske landsmand William Saliba i Marseille. Den 21-årige forsvarsspiller har ligesom Guendouzi været udlejet til den franske storklub i den forgangne sæson. (90min)

Hvis den eftertragtede franske forsvarsspiller Jules Kounde skifter fra Sevilla til Chelsea, vil det betyde, at FC Barcelona vil sætte jagten ind på Kalidou Koulibaly fra Napoli. Dog vil prisen på den 30-årige senegalesiske forsvarsklippe, minimum være 296 millioner kroner. (Mundo Deportivo)

Inter er tæt på at tilknytte Paulo Dybala på en fri transfer fra Juventus. Den 28-årige argentinske angriber skulle være enig med Milano-klubben om en tre-årig aftale. (Goal)

Paris Saint-Germain har fået afvist et bud på cirka 296 millioner kroner for den slovakiske midtstopper Milan Skriniar fra Inter. Det tyder på, at italienerne er villige til at skille sig af med den 27-årige forsvarsspiler, men de kræver dog en pris på hele 445 millioner kroner. (Gazetta dello Sport)

Den argentinske klub River Plate er i kontakt med Luis Suarez om et muligt skifte. Den 35-årige uruguyaner bliver klubløs, når han forlader Atletico Madrid til sommer, og kan derfor gå gratis til det argentinske. (Tuttosport)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER