Daniel Fisker

Søndagens internationale rygter

Christopher Nkunku vil tilsyneladende give sine mange bejlere en lang næse, mens det har topprioritet for PSG at hente en ny forsvarsgeneral til den franske hovedstad.
Paris Saint-Germain er interesserede i Robert Lewandowski, som har et år tilbage af sin kontrakt med Bayern München. (L’Equipe)

Paulo Dybala nærmer sig et skifte til Inter, som står klar med en årsløn på godt og vel 50 millioner kroner. Den 28-årige argentiner skifter efter sigende fra Juventus til Inter i løbet af de kommende dage. (Gazzetta dello Sport)

Paris Saint-Germain har tilbudt Inter 370 millioner kroner for forsvarsgeneralen Milan Skriniar, men buddet blev i første omgang afvist af Milano-klubben. (Foot Mercato)

FC Barcelona-præsidenten Joan Laporta har løftet sløret for, at den catalanske storklub er tæt på at indgå en ny kontrakt med 17-årige Gavi, som kun har et år tilbage af sin nuværende kontrakt med Barca. (Marca)

Den franske angriber Christopher Nkunku ser ud til at blive i RB Leipzig og underskrive en ny kontrakt med Bundesliga-klubben, selvom flere storklubber er ivrige efter at få fingrene i Nkunku. (Leipziger Volkszeitung)

Luis Suarez har endnu ikke besluttet sig for, hvad fremtiden skal bringe, men Aston Villa er stadigvæk med i kampen om den 35-årige angriber. (Mundo Deportivo)

Den serbiske midtbanespiller Nemanja Matic skal til lægetjek hos AS Roma i den kommende uge, hvorefter han skifter til den italienske hovedstadsklub, når han har kontraktudløb i Manchester United i slutningen af juni. (Corriere dello Sport)

Juventus gør fremskridt i deres forhandlinger om at hente Alvaro Morata, som har været udlejet til ”Den Gamle Dame” fra Atlético Madrid, på en permanent aftale. (TuttoSport)

Villarreal har placeret venstrebacken Pervis Estupinan på transferlisten. (Marca)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER