Fodbold nyheder

Jyske storklubber slås om Vejle-keeper

Af Niklas Gerster

Vejles målmand Alexander Brunst er på radaren hos FCM, AGF og AaB. Den 26-årige tysker kan måske være løsningen på en af de tre klubbers målmandskabale.

Article image

Vejle er rykket ned i 1. division, og en nedrykning er ofte ensbetydende med, at man må skille sig af med nogle profiler. En af dem kan måske blive Alexander Brunst, der har vogtet buret for vejlenserne i stort set hele foråret. Hans præstationer har tilsyneladende vakt interesse hos både FCM, AGF og Aab, der alle har spekulationer på målmandsposten. Det beretter bold.dk, og de erfarer, at klubberne har meldt en ”seriøs interesse” i keeperen.


FC Midtjylland blev nødsaget til at hente en reservemålmand ind i stedet for Jonas Lössl, som fik lidt af en lunken afsked på heden. Derfor hentede de den ellers pensionerede David Ousted ind. Den 37-årige keeper var tiltænkt en rolle som anden keeper, men så blev unge Elias Olafsson pludselig skadet for resten af sæsonen, og Ousted trådte til. Han har dog nu endegyldigt meldt karrierestoppet ud, og dermed mangler FCM en konkurrent til islandske Olafsson.

AGF står dog potentielt også overfor et par lignende overvejelser på målmandspositionen. Deres førstekeeper Jesper Hansen er også en ældre herre, og selvom den 37-årige nordsjællænder har stået en fin sæson hos aarhusianerne, skal de måske til at have afløseren kørt i stilling. Deres unge talent Daniel Andersen på 21 år fik lov at stå sæsonens sidste kamp, hvilket måske peger i retningen af et generationsskifte på posten. Men måske har den unge keeper brug for en mere erfaren at læne sig op ad lidt endnu?

I AaB står de med et par af de samme spekulationer, da det for nyligt blev officielt, at deres førstemålmand Jacob Rinne forlader klubben. Deres unge håb Theo Sander på blot 17 år har snuset til førsteholder, og har været på bænken flere gange for den nordjyske klub, men det vil være en tung arv at løfte efter Rinnes afgang. Det virker dermed ikke utænkeligt, at Sander som minimum får brug for en konkurrent, der kan være med til at aflaste presset.

Mere om Alexander Brunst

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik