Fodbold nyheder

Reserve vender retur til Arsenal

Af Niels Nedergaard

Ainsley Maitland-Niles får ikke forlænget sin lejeaftale med AS Roma. Dermed skal den engelske midtbanemotor tilbage til Arsenal, som stadig ejer ham.

Article image
Ritzau-Scanpix

I vinters blev Ainsley Maitland-Niles lejet ud til AS Roma fra Arsenal, da vejen til spilletid syntes længere og længere hos den engelske storklub.


Det blev dog aldrig til den store succes i det italienske for den 24-årige midtbanespiller, der blot nåede otte optrædener for Roma i Serie A samt tre kampe i Conference League.

Derfor bliver det ikke til nogen forlængelse af lejeaftalen eller en permanent kontrakt for Maitland-Niles. Det bekræfter han selv på det sociale medie Instagram, hvor han sender en stor tak til Roma samt klubbens fans.

’Fantastisk måde at slutte sæsonen af på. Tak til alle Roma-fans og staben for at tro på mig og tage imod mig, som var jeg en af jeres egne. På kort tid har jeg oplevet at være en del af klubbens historie,’ skriver den 24-årige englænder på Instagram.

Også Roma-træner José Mourinho har været ude og bekræfte, at Maitland-Niles har spillet sin sidste kamp for klubben.

Nu skal Maitland-Niles så tilbage til Arsenal. Den engelske midtbanespiller med jamaicanske rødder har kontraktudløb med Arsenal næste sommer, så han har lige et lille år til at overbevise Arsenal-ledelsen om, at de skal forlænge aftalen med ham.

Mere om Ainsley Maitland-Niles

Mere om Roma

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik