Fodbold nyheder

Medie: Lukaku vil gøre alt for at vende tilbage til Inter

Af Philip Dar

Den belgiske angriber er klar til at halvere sin løn for at slippe væk fra bænken i Chelsea

Article image

Endnu engang, er Chelseas belgiske angriber Romelu Lukaku i fokus. Tidligere har Lukaku sagt i et interview, at han gerne ville vende tilbage til Inter. Et interview, som han modtog meget kritik for, og som han efterfølgende måtte tage afstand fra.


Nu er den så gal igen, og Lukaku har tydeligvis ikke sluppet tanken om en Inter-retur helt. Ifølge Calciomercato, skal Romelu Lukaku nemlig være klar til at gøre alverdens ting for at kunne trække Inter-trøjen over hovedet igen næste sæson. Mediet skriver desuden, at Lukaku har skrevet til flere tidligere holdkammerat, som stadig spiller i Inter.

- Vi ses næste sæson. Vent på mig

Det er dog ikke ligetil for Inter at hente deres tidligere angriber tilbage til Milano. Klubben har ikke råd til at købe Lukaku fri af Chelsea, og heller ikke til at betale hans løn, selv ikke ved en halvering. Inter skal derfor håbe på, at Chelseas nye ejerskab er samarbejdsvillige og måske vil gå med til en lejeaftale, hvor klubberne deles om belgierens løn.

Derudover bliver processen også besværliggjort af, at Lukaku er kommet på kant med sin agent og en ophævelse af samarbejdet forventes snart at blive bekræftet, hvilket gør det indviklet at forhandle en aftale på plads.

Mere om Romelu Lukaku

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik