Fodbold nyheder

Avis: Real Madrid vil hente Bayern-tysker

Af Philip Dar

Real Madrid vil endnu engang hente en transferfri profil hos den tyske mesterklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

De gjorde det sidste sommer, og nu vil de forsøge at gentage successen. Real Madrid vil hente en profil hos Bayern München, som står overfor et nærtstående kontraktudløb. Sidste sommer hentede den spanske kongeklub nemlig østrigske David Alaba til forsvaret, og nu er det tyske Serge Gnabry, som er i kikkerten hos Real Madrid.


Efter det mislykkede forsøg på at hente franske Kylian Mbappe, fortsætter jagten på en kantspiller til højre angrebsside, hvor Real Madrid for alvorlig mangler en fast mand. Både Rodrygo, Asensio og Vaverde har spillet i den side hen over sæsonen, men nu jagter man altså en nøglespiller til positionen.

Ifølge AS, vil Real Madrid lokke Gnabry til Spanien, selvom tyskeren egentlig gerne vil forlænge sin kontrakt med Bayern München. Den tyske klub virker dog tøvende overfor at forlænge med Gnabry, selvom man allerede har forlænget med flere bærende kræfter som Thomas Müller, Manuel Neuer og Kingsley Coman. Ifølge Bayerns sportsdirektør, Hasan Salihamidzic, skyldes det et lønloft, som klubben dog ikke har nævnt i forbindelse med andre kontraktforlængelser.

Serge Gnabrys kontrakt med Bayern München udløber i 2023, så hvis en fri transfer skal komme på tale, bliver det altså først med et reelt skifte næste år.

Mere om Serge Gnabry

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik