Fodbold nyheder

Napoli indløser købsoption på defensiv-profil

Af Stefan Lindahl

Napoli har indløst købsoptionen på André Zambo Anguissa, som dermed forlader Fulham permanent.

Article image

I indeværende sæson har André Zambo Anguissa været udlånt fra Fulham til Napoli i Serie A. Den camerounske midtbanespiller har været en profil på Napolis midtbane i løbet af sæsonen, og derfor har Napoli indløst købsoptionen, som har været tilknyttet lejeopholdet. Det oplyser Fabrizio Romano på sin Twitter.


Ifølge Romano er det Napolis præsident Aurelio De Laurentiis, som har bekræftet den syditalienske klubs beslutning. Efter sigende betaler Napoli omkring 114 mio. kroner for Anguissa.

Allerede i november efter blot et par måneder i Napoli var Serie A-klubben angiveligt klar til at hente Anguissa permanent. Den endelig aftale har dog været afhængig af Napolis slutplacering i tabellen efter sæsonen. Her er Champions League-billetten sikret, hvorfor Anguissa nu bliver hentet permanent.

Dermed forlader 26-årige Anguissa Fulham endegyldigt. Camerouneren skiftede til Premier League-klubben for 190 mio. kroner fra franske Olympique Marseille i sommeren 2018, men har siden været udlånt til først Villarreal og senest Napoli. Her fire år efter skiftet er det altså kun blevet til to sæsoner med spilletid hos Fulham. Anguissa har spillet 29 kampe for Napoli i sæsonen.

Mere om André-Frank Zambo Anguissa

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik