Fodbold nyheder

Efter spekulationer om United-exit: Nu udtaler Ronaldo sig endelig om ny træner

Af Malte Storm Madsen

Portugiseren udtaler sig langt om længe om ansættelsen af Erik ten Hag i United.

Article image

Lige siden Christiano Ronaldo vendte hjem til Manchester United sidste sommer, har der været spekulationer om portugiserens fremtidige virke i klubben. Verdensstjernens omtale har især handlet om, hvorvidt hans tilstedeværelse styrkede eller svækkede klubben.


Disse spekulationer er på det seneste blusset op igen, efter det er blevet officielt, at den nuværende Ajax-manager Erik ten Hag skal være manager for ”De røde djævle”. B.la. har det været et emne, om Ronaldo overhovedet passer ind i hollænderens spilfilosofi, og om Ronaldo måske ønsker at søge nye græsgange for at vinde flere titler inden karrierens udløb.

Christiano Ronaldo lægger nu låg på disse rygter og udtaler, ifølge Campo.dk, til Manchester Uniteds hjemmeside, at han glæder sig til at spille under sin nye manager:

– Vi er alle glade og spændte. Ikke kun os spillere, men også fansene. Vi er nødt til at tro på, at vi næste år kan vinde titler.

- Jeg ved, at han har gjort et fantastisk stykke arbejde i Ajax, han er en erfaren træner, men vi er nødt til at give ham tid, siger Cristiano Ronaldo.

Portugiseren har siden sin hjemkomst nettet 24 gange og lavet tre assist i sine 38 kampe for United i indeværende sæson.

Mere om Cristiano Ronaldo

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE