Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
2 - 2
(0 - 0)
Chelsea
Wolverhampton
R. Lukaku (56), R. Lukaku (58)
F. Trincão (79), C. Coady (90)
Stefan Lindahl

Sen overtidsscoring sikrer Wolves point mod Chelsea

Romelu Lukaku scorede begge Chelseas mål, da London-klubben hjemme mod Wolverhampton måtte nøjes med 2-2, og derfor kan ende med at tabe terræn i kampen om Premier Leagues Champions League-givende pladser, hvis Arsenal og Tottenham vinder deres kampe i indeværende runde.
Lørdag eftermiddag skulle Chelsea forsøge at holde afstanden ned til de øvrige Premier League-konkurrenter i kampen om Champions League-pladserne, da London-klubben hjemme på Stamford Bridge tog imod Wolverhampton.

Også for Wolverhampton var der vigtige point på spil. De slås med West Ham om tabellens syvendeplads, som er Conference League-givende.

I første halvleg havde hjemmeholdet overtaget på bolden, men begge hold spillede sig frem til nogenlunde sammen mængde chancer. Selv om mandskaberne gik til halvleg med 0-0 på tavlen, så lykkedes det hjemmeholdet at få bolden i buret. Kort før halvleg sendte Ruben Loftus-Cheek bolden i Wolves-målet, men scoringen blev annulleret for offside.

I anden halvleg kom Chelsea ud som lyn og torden og skabte en masse muligheder. Der skulle dog et straffespark til for at bringe hjemmeholdet i front. Romelu Lukaku udnyttede sikkert muligheden fra de elleve meter med sin Premier League-scoring nummer seks i sæsonen.

Kort efter 1-0-scoringen var Lukaku på pletten igen. En aflevering til den belgiske angriber i medløb fra Christian Pulisic blev sikkert sendt ind i Wolverhampton-buret til en fordobling af føringen.

Selv om Chelsea fortsatte med at have spilovertaget og spille sig til muligheder, så blev Wolverhampton mod afslutningen af opgøret lukket ind i kampen igen. Offensiv-spilleren Francisco Trincao blev skiftet ind i stedet for den centrale midtbane-maskine Ruben Neves, og kun to minutter senere kom Trincao på måltavlen.

Wolves forsøgte at finde muligheden for en udligning. I kampens 97. minut kom udligningen så, da Wolves’ Conor Coady headede bolden ind i Chelsea-buret.

For tabellen betyder det uafgjorte resultatet, at Chelsea kun har seks point ned til Tottenham, som er placeret lige udenfor de Champions League-givende pladser. Wolves holder omvendt fast i muligheden for Conference League, og har kun to point op til West Ham, der i morgen møder Norwich.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER