Torsten Brix

AGF-profil revser ledelsen

Jón Dagur Thorsteinsson smækker med døren i ”Gale-huset”…
– Klubben vil aldrig sige farvel til fansene fra mig. Stig (Inge Bjørnebye red.) kontrollerer ikke min Instagram, og han kontrollerer ikke, hvad jeg siger til fansene, som har været bag mig i tre år. Jeg ville bare sige tak til fansene for min tid her. Men det har ikke været den slutning, jeg ønskede.

Sådan skrev Jón Dagur Thorsteinsson på Instagram kort tid efter AGF havde sendt ham ud af deres kamptrup, fordi de hellere ville prøve nogle unge kræfter. Den islandske landsholdsspiller har kontraktudløb med Superliga-klubben til sommer, men efter nogle nederlag blev han tilbagekaldt til truppen. Til Jyllands-Posten siger Thorsteinsson:

- Ledelsen lavede en fejl, men de har rakt hånden frem og indrømmet det. Det skal de have ros for. Selvfølgelig er jeg ikke glad for, hvordan de håndterede det. Jeg var ikke enig i beslutningen dengang, for jeg syntes, timingen var lidt underlig, da vi havde flere spillere ude. Jeg kunne forstå, hvis en anden skulle spille fra start, men jeg forstod ikke, hvorfor jeg skulle være helt ude. Der er dog ingen problemer mellem mig og klubben.

- Forhåbentlig kan jeg gøre en forskel, men vi går igennem en hård tid. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde andet. Vi skal tage til næste kamp og prøve at vinde den. Vi skal stå sammen, for det har været hårdt for både fans og spillere. Jeg håber, jeg skal gøre en forskel, men jeg er ikke en tryllekunstner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER