Europa: Champions League
FT
2 - 3
(2 - 0)
Villarreal
Liverpool
B. Dia (3), F. Coquelin (41), E. Capoue (86)
Fabinho (62), L. Díaz (67), S. Mané (74)
Kenneth Nielsen

Optakt: Villarreal - Liverpool

Villarreal skal ud og jagte overraskelsen efter nederlaget på 2-0 i første kamp.
Kommentar:
Hvis man kun så på statistikkerne fra første opgør, så kunne man godt foranlediges til at tro, at der var tale om en kamp mellem et hold fra Superligaen imod et serie 2-hold og ikke en semifinale i Champions League, da boldbesiddelsen var 71% i Liverpools favør, samt det faktum, at Villarreal ikke noterede sig for et eneste skud på mål i løbet af de 90 minutter!

Op til kampen har begge mandskaber også været i aktion i weekenden, hvor Liverpool fortsatte deres sejrsstime ved at slå formstærke Newcastle på udebane, hvorimod Villarreal, også selvom de sparrede en række spillere, tabte til upåagtede Alaves, som tilmeld er på vej imod en nedrykning fra LaLiga - der er meget, som skal gå Villarreals vej, hvis de skal videre fra semifinalen!

Noget af det, som måske kan være med til at skabe en overraskelse, er det faktum, at Villarreal er på hjemmebane, og her har de vist sig at være ganske skræmmenede, da vi skal helt tilbage til d. 27.11.2021 for at finde deres seneste nederlag, som faldt imod Barcelona i et 1-3-opgør. Spanierne skal derfor håbe på, at en hurtig scoring måske kan skabe en elektrisk stemning i deres forsøg på at nå dette års finale - de skal dog bare lige forbi Liverpool..

Karantæner og skader:
Op til kampen må Villarreal helt sikkert undvære Alberto Moreno og Pino, da disse er ude med skader. Derudover har hjemmeholdet flere spillere på deres lazaret, da der er tvivl om, hvorvidt Gerard Moreno, Albiol, Coquelin og Arnaut Danjuma bliver klar, hvilket er ganske klare svækkelser, hvis de ikke bliver klar.

Hos udeholdet bliver Roberto Firmino meldt ude med en fodskade, og derudover er det tvivlsomt om deres supersub, Origi, når at blive kampklar.

Bud på kampens profil:
Hvis Villarreal skal videre, så kræver det, at de minimum scorer to mål, og det er derfor nærliggende at antage, at det bliver en offensiv spiller, som kommer i fokus. Et godt bud herpå kunne være Arnaut Danjuma, hvis han altså bliver kampklar, som er topscorer i denne sæson hos hjemmeholdet.

Med det in mente, at Villarreal er tvunget frem, så vil der utvivlsomt opstå mere plads i deres bagrum i forhold til første kamp, og dette er gift, når Liverpool er i besiddelse af spillere som Salah og Mane, hvilket også er to spillere, som kan komme til at spille en hovedrolle i kampen.



Jeg går dog med, at Villarreal skal forsøge at skabe en overraskelse, og hvilken bedre anledning findes der til dette end en semifinale i Champions League? Hvis Arnaut Danjuma bliver kampklar, så kunne han være et frisk bud på kampens profil.

Bud på kampens resultat:
Forventningerne til kampen bliver, at vi ser et spansk mandskab, som spiller frit og forsøger at kreere en masse chancer. Et bud på kampens resultat bliver derfor et offensivt, men også ganske håbefuldt bud på 3-2, hvilket således vil sende Liverpool i finalen.

Kampen bliver fløjtet i gang tirsdag kl.21:00, og kan ses på TV3+.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER