Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

AC Milan har store transferambitioner, mens flere klubber er på udkig i FC Barcelonas forsvar.
Napoli har planer om at byde på den skotske venstreback Aaron Hickey. Bologna har udstyret den 19-årige skotte med et prisskilt på 160 millioner kroner. Hickey er også på blokken hos AC Milan og Juventus. (Scottish Express)

FC Barcelona har fået øjnene op for Celta Vigos 27-årige venstreback, Javi Galan. (Mundo Deportivo)

AC Milan har tænkt sig at gøre et ambitiøst forsøg på at få fingrene i RB Leipzig-franskmanden Christopher Nkunku, som dog kan koste op imod 445 millioner kroner. (CalcioMercato)

TSG Hoffenheim håber på at få fingrene i Karlsruher-angriberen Philipp Hofmann, når han har kontraktudløb til sommer. Den 29-årige angriber ser dog ud til at være på vej til VfL Bochum. (Kicker)

Atlético Madrid overvejer at byde 60 millioner kroner for den 21-årige defensive midtbanespiller João Gomes, som i øjeblikket slår sine folder i Flamengo. (Journalisten Ekrem Konur)

Olympique de Marseille og Angers nærmer sig en transferaftale om den 18-årige angriber Mohamed-Ali Cho, som sandsynligvis kommer til at koste Marseille i omegnen af 90 millioner kroner. (Le 10 Sport)

Bayern München, Borussia Dortmund, AS Roma og AC Milan kæmper i øjeblikket om den 16-årige FC Barcelona-forsvarer Iker Cordoba, som endnu har sin førsteholdsdebut til gode. Cordobas plan er at blive i Barcelona – selvom andre klubber vil tilbyde forsvarstalentet flere penge. (Diario Sport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER