Malte Storm Madsen

Målløse Uhre: Selvfølgelig er det frustrerende

Den tidligere Brøndby-topscorer har endnu ikke nettet i det amerikanske.
Efter en utrolig succesfuld Brøndby-tid skiftede Mikael Uhre i januar til amerikanske Philadelphia Union. Den hurtige angriber har dog ikke haft samme målnæse på den anden side af Atlanten i, som han havde på Vestegnen.

Umiddelbart efter skiftet pådrog den danske angriber sig en skade, hvilket gjorde opstartsperioden svær. Angriberen har i mellemtiden spillet fem kampe og lavet en enkelt assist – dog uden selv at komme på måltavlen. I et interview med The Philadelphia Inguirer fortæller Uhre ifølge bold.dk selv om situationen:

- Selvfølgelig er det frustrerende. Jeg er angriber, og jeg vil gerne score mål. Det er vigtigt, at jeg ikke stresser for meget over det.

- Jeg havde ikke rigtig en preseason, så jeg skulle bygge min krop og min mentalitet op igen, fortæller Mikael Uhre til The Philadelphia Inguirer.

- Kemi er en af de eneste ting, man ikke kan købe sig til. Jeg synes, vi er begyndt at se nogle virkeligt gode mønstre, men vi kan blive meget bedre. Jeg synes, vi har en god kemi, og vi forstår hinanden godt, så det er bare et spørgsmål om tid.

Mikal Uhre får søndag igen muligheden for at ramme netmaskerne når Philadelphia møder Nashville, der også har en tidligere Brøndby-stjerne på holdet, nemlig Hany Mukhtar.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER