Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: Premier League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Brentford
Tottenham
Malte Storm Madsen

Nulløsning i danskerduel trods flere Brentford-forsøg på træværket

Eriksen og Brentford var tæt på at hente alle tre point i en tæt kamp mod Tottenham.
Der var lagt op til spænding i dagens danskeropgør på Brentford Community Stadium, da Eriksen stod overfor sin tidligere (og måske fremtidige?) holdkammerater fra Tottenham. Brentford havde inden dagens kamp med tre sejre i træk kæmpet sig til en behørig afstand til nedrykningsstregen. Desuden havde Brentford vundet alle fem kampe med Eriksen i startopstillingen. Derfor kunne det danskerprægede mandskab spille mere frit end Tottenham og Højbjerg, der efter Arsenals 3-1-sejr tidligere på dagen over United var under ekstra pres i kampen om den eftertragtede fjerde plads, der giver adgang til Champions League.

Kampbilledet bar dog ikke præg af, at ”Spurs” havde mest at spille for. Brentford-mandskabet bragte med fire danskere i startopstillingen stor spænding ind i opgøret lige fra første halvleg. Det bedste bud på et mål til hjemmeholdet i første halvleg kom således efter 18 minutter på et hovedstød efter hjørnespark af Christian Eriksen, da angriberen Ivan Toney ramte overliggeren.

I anden halvleg var det igen hjemmeholdet, der sad på kampen. Men selvom Brentford havde flere forsøg, bl.a. et forsøg der blev reddet på stregen og et andet, der tog stolpen, blev det til remis i lørdagens sidste PL-kamp.

Brentford ligger nu på 11. pladsen i Premier League med hele 12 point ned til nedrykningsstregen. Tottenham ryger ned på en femte plads med to point op til Arsenal på fjerdepladsen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER