Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Emre Arslan

Tirsdagens internationale rygter

Herunder følger dagens internationale rygter.
Real overvåger tæt Chelsea-backen Reece James, hvor Carlo Ancelottis spejdere har set den engelske forsvarsspiller ni gange i denne sæson. (Mirror)

Real Madrid er tilbageholdende med at imødekomme Haalands lønkrav, fordi de ikke ønsker at forstyrre deres omklædningsrum af stjerner ved at gøre angriberen til den bedst betalte spiller i truppen. (Goal)

Hvis en aftale for Haaland ikke bliver til noget, kan Real Madrid i stedet sigte mod Manchester United angriber Edinson Cavani. (Fichajes)

Paris St-Germain håber at sælge den argentinske angriber Mauro Icardi og hans landsmand Leandro Paredes til sommer. (Hadrien Grenier)

Hans tidligere hold Lyon er blandt de klubber, som Arsenal-angriberen Alexandre Lacazette er i forhandlinger med om et fri-agent-skifte til sommer. (Canal Plus)

Inter Milans direktører er åbne for at tage Chelsea-angriberen Romelu Lukaku tilbage på en lejeaftale. (La Gazetta dello Sport)

Juventus ønsker at tage Paul Pogba tilbage til Torino på en fri transfer, når hans Manchester United-kontrakt udløber til sommer - men de vil møde hård konkurrence fra Paris St-Germain og Real Madrid om den franske midtbanespiller. (Football Italia)

Liverpool-målet Serge Gnabry er i forhandlinger med Bayern München om en kontraktforlængelse. Bundesliga-klubben er opsat på at holde fast i den tyske angriber, hvis kontrakt udløber næste år. (Goal)


Arsenal leder flokken af Premier League-bejlere, der sporer den 26-årige spanske kantspiller Marco Asensio fra Real Madrid. AC Milan så ud til at være i førersædet for hans underskrift, men Serie A-klubben afviste hans lønkrav. (Calcio Mercato)

Real Madrid undersøger muligheden for at købe Chelsea-forsvareren Antonio Rudiger på en fri transfer, når den tyske midterforsvarers kontrakt udløber i slutningen af juni. (ESPN)

Aaron Ramseys låneskifte fra Juventus til Rangers bliver ikke gjort permanent, efter at den 31-årige Wales-midtbanespiller pådrog sig endnu en skade i Scottish Cup-semifinalen mod Celtic. (Corriere dello Sport)





MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER