Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
0 - 0
(0 - 0)
Vejle
FC Nordsjælland
L. Coulibaly (11)
Christian Bang Jensen

Vejle greb ikke chancen og ligner en nedrykker

På trods af mere end 80 minutter i overtal formåede Vejle mandag eftermiddag ikke at hæle ind på de direkte nedrykningskonkurrenter, FC Nordsjælland, da de to mandskaber mødte hinanden.
Vejle tog mandag eftermiddag mod FC Nordsjælland på hjemmebanen i Nørreskoven, og det var med et mål for øje: Få en sejr og hæl tre point ind på de direkte nedrykningskonkurrenter.

Det rødklædte hjemmehold fik da også alle muligheder for netop det. Efter bare 10 minutter fik FC Nordsjællands midtbanespilleren Lasso Coulibaly et direkte rødt kort efter en hensynsløs tackling på Miiko Albornoz. Den chilenske back kunne dog fortsætte efter tacklingen, men ghanesiske Lasso Coulibaly måtte se resten af opgøret fra tilskuerpladserne.

FC Nordsjælland gik ind til opgøret syv point foran Vejle efter en skidt sæson, og for første gang i flere sæsoner er de unge fra Farum presset på Superligaeksistensen. Det røde kort gjorde ikke ”mission overlevelse” nemmere, og det var tydeligt gennem resten af kampen, at mandagens opgør handlede om at undgå et truende nederlag, fremfor at satse på at lægge afstand til nedrykningsstregen. Dette sås også fra trænerbænken, hvor Mohamed Diomande hurtigt blev sat ind for at lukke af på midten af banen.

Den ekstra plads gav Vejle et boldovertag i resten af kampen, men Vejle er langt fra Superligaens mest chanceskabene hold, og selvom Arbnor Mucolli, Tobias Mølgaard og Allan Sousa prøvede at spille mulighederne store lykkes det ikke for Vejle at udnytte overtallet.

Opgøret endte derfor 0-0, og Vejle har fortsat syv point op til FC Nordsjælland over stregen og med kun syv runder tilbage af Superliga-sæsonen, begynder det at se meget svært ud for traditionsklubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER