Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Lørdagens internationale rygter

FC Barcelona forbereder sig på at miste Ousmane Dembélé, mens Eden Hazard er ivrig efter at blive i Real Madrid.
I FC Barcelona formoder man, at den 24-årige kantspiller Ousmane Dembélé, som har kontraktudløb til sommer, skifter til Paris Saint-Germain, hvis Kylian Mbappé forlader den franske hovedstadsklub. (El Nacional)

Fenerbaches tyske midtbanespiller Mesut Özil kan være på vej til MLS-klubben Inter Miami. (Metro)

Eden Hazard er ivrig efter at blive i Real Madrid, men det kan blive nødvendigt for Real Madrid at afskibe belgieren – for at gøre plads til nye spillere. (ESPN)

AC Milan har udpeget Marco Asensio som førsteprioritet i forhold til at forstærke højrekanten. Købet af Asensio vil koste Milano-klubben mellem 185 og 225 millioner kroner. (Tuttosport)

Juventus har indgået en forhåndsaftale om at købe Raoul Bellanova for mellem 60 og 70 millioner kroner, men det afhænger af, om Cagliari er i stand til at gøre den 21-årige højrebacks lejekontrakt permanent. Bellanova er udlejet fra Bordeaux. (Calciomercato)

Torino-forsvareren Bremer er fortsat Inters forsvarsmæssige førsteprioritet. Inter har kontaktet Bremers agent to gange – senest med et tilbud om en årsløn på 19 millioner kroner. Købet af Bremer kommer til at koste Inter mellem 185 og 225 millioner kroner. (ESPN)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER