Philip Dar

Torsdagens internationale rygter

Werners bagland overvejer fremtiden, Gravenberch enig med Bayern München og Mbappe ser ud til at blive i Paris.
Det østrigske fodboldforbund har afvist at have mødtes med Manchester United-manager Ralf Rangnick omkring landstrænerjobbet i Østrig. (Express)

Manchester Uniteds Paul Pogba foretrækker et skifte til Juventus fremfor et skifte til Paris Saint-Germain, når hans kontrakt udløber til sommer, men den italienske klub er i tvivl om transferen grundet den franske midtbanespillers lønkrav og alder. (Tuttosport)

Den tyske Chelsea-angriber Timo Werners agent har været i Italien for at mødes med AC Milan, Juventus og Atalanta. (Corriere dello Sport)

Ledelsen i Inter er nu mere åbne overfor, at den 28-årige belgiske angriber Romelu Lukaku vender tilbage til klubben fra Chelsea. (Mirror)

Ajax´ hollandske midtbanespiller Ryan Gravenberch har er nået til enighed med Bayern München om de personlige vilkår. (Bild)

FC Barcelona tror på, at de har en god chance for at hente Bayern Münchens polske angriber Robert Lewandowski til sommer. (Sport)

Den franske angriber Kylian Mbappe ser ud til at underskrive en ny aftale med Paris Saint-Germain, selvom der har været stor interesse fra Real Madrid. (Sky Sports)


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER