Philip Dar

Mandagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Dortmunds norske angriber Erling Haaland vil tage sin endelige beslutning i slutningen af mig om, hvorvidt han vil skifte til Real Madrid, FC Barcelona eller Manchester City til sommer. (Sport)

Dortmunds schweiziske forsvarsspiller Manuel Akanji ønsker at forlade Dortmund og overvejer et skifte til Premier League. Manchester United har tidligere været sat i forbindelse med midtstopperen. (Sport1)

FC Barcelona er ikke villige til at opfylde Antonio Rüdigers økonomiske krav, men planlægger at mødes med den tyske forsvarsspiller endnu engang om muligheden for et skifte til en fri transfer fra Chelsea denne sommer. (Sport)

FC Barcelona ønsker at nå til enighed med Ronald Araujo om en kontraktforlængelse, da forsvarsspilleren har modtaget et tilbud fra Manchester United, men Araujo er ikke tilfreds med FC Barcelonas jagt på Rüdiger og Andreas Christensen, som dækker samme position som Araujo. (Sport)

Walisiske Gareth Bale er blandt en række Real Madrid-spillere, som vil blive skippet afsted denne sommer. (Marca)

Den armenske midtbanespiller Henrikh Mkhitaryan har kontraktudløb til sommer, men efter en opadgående formkurve i den seneste periode, ser Roma nu ud til at ville forlænge med den 33-årige tidligere landsholdsspiller. (Fabrizio Romano)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER