Fodbold nyheder

Juve ser flere udfordringer i Zaniolo-jagten

Af Stefan Lindahl

382 mio. kroner, to alvorlige knæskader og er Nicolo Zaniolo bedre tid fremtiden end Sassuolo-stjerne? Juventus har mange spørgsmål i forbindelse med en eventuelt erhvervelse af Roma-stjernen.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det ligner mere og mere, at Juventus i sommerens transfervindue vil afgive et bud på Romas offensiv-es Nicolo Zaniolo. I hvert fald hvis man skal tro det italienske medie Gazzetta dello Sport.


Juventus har dog flere bekymringer i forhold til et muligt køb af den 22-årige italiener. Torino-klubben er angiveligt særligt bekymret for Zaniolos fysik. To gange har offensiv-spilleren været ude med alvorlige knæskader. De to skader holdte italieneren væk fra grønsværen i sammenlagt 438 dage i 2019/2020- samt 2020/2021-sæsonen.

Også Romas prisskilt på 382 mio. kroner udfordrer Juventus. Serie A’s umiddelbare nummer fire mener efter sigende, at det er mange penge for spilleren, som ifølge mediet ikke indgår i Roma-træner José Mourinhos fremtidsplaner. Derudover kan Zaniolo i 2024 forlade Roma gratis, hvis kontrakten mellem parterne ikke bliver forlænget, hvor Juve kan vurdere, at de sagtens kan vente to år.

Den sidste store Juve-bekymring er, hvorvidt Zaniolo er bedre end Sassuolos offensiv-profil Giacomo Raspadori. Sassuolos italienske landsholdsspiller har flere gange været med på det italienske A-landshold, og ved den seneste landsholdssamling scorede Raspadori to gange i Italiens træningskamp mod Tyrkiet, som Italien vandt 3-2.

Også i Serie A har Raspadori været brand varm. Den 22-årige italiener har i 28 Serie A-kampe bidraget med ni scoringer og fem oplæg. En væsentligt pænere statistik end Zaniolo, som i 23 kampe i den bedste italienske række i år har leveret to scoringer og fire oplæg.

Mere om Nicolò Zaniolo

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik