Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Philip Dar

BIF-stjerne: Danmark skal ikke undervurdere Tunesien

Brøndbys midtbanespiller Anis Ben Slimane håber på at være en del af den tunesiske VM-trup.
22. november klokken 14 indleder det danske landshold VM-slutrunden i Qatar, når holdet møder Tunesien. Det nordafrikanske hold er forholdsvis ukendt for det danske landshold og dermed den danske landstræner, Kasper Hjulmand.

På det tunesiske landshold er der dog alligevel nogle, for danske Superliga-fans, nogle kendte ansigter i blandt. OBs Issam Jebali står noteret for to landskampe, mens Brøndbys Anis Ben Slimane står noteret for 20 landskampe.

- Tunesien er kendt for at være et landshold, man ikke skal undervurdere. Det bliver nok undervurderet, fordi der ikke er de største stjerner. Men det er et kollektiv, der arbejder stenhårdt sammen. Det vigtigste er nok, at Danmark ikke skal undervurdere Tunesien. Det er et hold, der kan stå defensivt og kompakt, siger Anis Ben Slimane til TV2 Sport.

Anis Ben Slimane er født og opvokset her i Danmark, men har altså dobbelt statsborgerskab. Derfor har han både spillet landskampe for det danske landshold samt det tunesiske landshold, men i 2020 blev der valgt side, da Brøndby-spilleren blev udtaget til det tunesiske landshold for første gang.

Ben Slimane håber på en plads i den tunesiske VM-trup, men erkender dog, at det bliver en følelsesladet kamp for ham personligt.

- Jeg ser det med ambivalent følelse. Det bliver en sindssyg fed kamp. Først og fremmest skal jeg da udtages, men det håber jeg på. Og jeg glæder mig sindssygt meget til det. Man kunne godt forestille sig, at træneren og nogle omkring landsholdet havde brug for hjælp fra mig. (…) Der er ingen tvivl om, hvad man tænker om Danmark, og at det er et sindssygt stærkt landshold. Men jeg kunne godt forestille mig, at jeg ville blive ringet op for at få lidt insider-viden, udtaler Anis Ben Slimane til TV2 Sport.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER