Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Philip Dar

Her følger dagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Villarreals Pau Torres er igen på Manchester Uniteds radar, som også forhandlede med den spanske forsvarsspiller før indkøbet af Raphael Varane sidste sommer. (90min)


Manchester City er optimistiske omkring at kunne feje Real Madrid af banen i jagten på Borussia Dortmunds norske angriber Erling Haaland. (ESPN)

Newcastle ønsker at hente FC Barcelonas 29-årige brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho, som i øjeblikket er på udlån hos Aston Villa. (Sport)

Arsenal har intensiveret jagten på Napolis nigerianske angriber Victor Osimhen og Inters argentinske angriber Lautaro Martinez. (CBS Sports)

Aston Villa forbereder at slå klubbens transferrekord igen denne sommer, da de forventes at bruge mere end 1,3 milliarder kroner. (Football Insider)

Chelsea-manager er overbevist om, at klubben er i stand til at løse kontraktsituationen med den tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger. (Goal)


Leeds er i førerposition til at hente den amerikanske midtbanespiller Brenden Aaronson, da der er forhandlinger undervejs omkring et muligt sommerskifte fra Red Bull Salzburg. (Football Insider)

Forhandlinger om en ny West Ham-kontrakt til den tjekkiske midtbanespiller Tomas Soucek er blevet sat på pause indtil slutningen af sæsonen, selvom flere europæiske storklubber har vist interesse. (90min)

West Ham og Leeds er blandt de hold, som gerne vil hente den irske midtbanespiller Josh Cullen tilbage til England fra belgiske Anderlecht. (Teamtalk)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik