Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Philip Dar

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Manchester Uniteds franske midtbanespiller Paul Pogba vil være nødsaget til at gå meget ned i løn, hvis han vil vende tilbage til Juventus denne sommer. (Calciomercato)

Benfica-angriber Darwin Nunez, som har et transfermål for Tottenham, vil kun få lov til at forlade klubben, hvis der betales mere end 595 millioner kroner denne sommer. (O Jogo)

Real Madrid har udpeget Borussia Dortmunds engelske midtbanespiller Jude Bellingham som et transfermål, selvom den 18-årige er blevet sat kraftigt i forbindelse med et skifte til Liverpool. (Bild)

FC Barcelona har endnu ikke budt på Leeds-offensivspiller Raphinha, men de personlige vilkår er blevet diskuteret med den 25-åriges agent. Den brasilianske kantspillers pris bliver kun sænket via en klausul i kontrakten, hvis Leeds rykker ned fra Premier League. (Fabrizio Romano)

Gareth Bale kan underskrive en kort aftale med en ny klub efter at have forladt Real Madrid denne sommer og derefter indstille karrieren umiddelbart efter VM-slutrunden, hvis Wales altså kvalificere sig. (Standard)

FC Barcelona håber på at gøre lejeaftale med spanske Adama Traore fra Wolverhampton permanent. (RAC1)

Liverpool og Real Madrid overvejer at hente Portos 22-årige portugisiske midtbanespiller Vitinha. (Defensa Central)

Atletico Madrid kan forlænge 31-åriges Antoine Griezmanns lejeaftale fra FC Barcelona, men er ikke klar til at lade portugisiske Joao Felix skifte den anden vej. (Goal)

Fiorentina er vilde med Manchester Uniteds portugisiske back Diogo Dalot. (Firenze Viola)

FC Barcelona har startet forhandlinger med Ousmane Dembele omkring en ny kontrakt. Den franske angriber er blevet sat i forbindelse med et skifte på en fri transfer til Paris Saint-Germain eller Chelsea, når hans nuværende kontrakt udløber til sommer. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER